Facebook Instagram

Beoordelingen van Kippig Express De Meern

Recente recensies van Kippig Express De Meern

5 sterren na 12 reviews

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was binnen 30 minuten geleverd. Frietjes waren knapperig en op smaak, kip mals en groente ook erg lekker. Wij gaan vaker bestellen!

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere malse kip! De bijgerechten zijn super lekker en gezond! Volgende keer bestel ik hier weer.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip en de seizoensgroentes waren heerlijk als altijd! De kipnuggets waren zo ongelooflijk zout dat ik ze heb weggegooid, helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig op afgesproken tijdstip bezorgd. Perfecte kip! Goed heet en heerlijk mals. Royale portie, goede prijs-kwaliteitverhouding. Enkel de friet wat slap, maar dat is denk ik niet te vermijden als het bezorgd moet worden. Wij gaan vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipspies was lekker gekruid.

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee uur wachten op eten! Na uur ben ik gebeld dat bestelling moest wijzigen omdat het anders nog uur zou duren, maar dan zou eten er wel direct zijn. Niet dus. Bezorger gaf eten zonder iets te zeggen en reageerde niet op mijn commentaar. Terug gebeld om te melden. Redenen: het was druk, te weinig mensen en bezorger sprak alleen Engels... Eten was goed, maar zeker voor ontbreken van service en aanzienlijke prijzen geen aanrader.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging, prima kip! Eerste keer besteld, wij zijn fan!

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een mooi nieuw bezorgrestaurant in De Meern. Eens wat anders dan Chinees of pizza. Van verpakking tot de smaak, alles klopt. Hen en Haan menu besteld en dit was verrukkelijk; kip goed gekruid, heerlijke frites, appelmoes en salade. Alles vers. Kortom een aanrader voor de kipliefhebber of gewoon een heerlijke maaltijd. We gaan snel meer van de kaart ontdekken.

, 08-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kip met een lekkere vers gemaakte appelmoes. Ook de friet was nog prima, maar die wedges zijn echt een traktatie. Bezorging binnen 45 min terwijl 60 min aangegeven staat.